Novi Sad
03.04.2013.
17:28
U Novom Sadu nekoliko desetina ljudi zatvorsku kaznu služi radeći u društvenom interesu, a mnogima od njih je taj rad prvo radno iskustvo u životu.
  • 05.04.2013 07:53
    "Sa njima nikada nemamo problema, čak se trudimo da ih i nagradimo, pa tako onim najboljima koji rade na Štrandu, poklonimo sezonsku ulaznicu", kaže savetnik direktora "Zelenila" Ivan Nožinić."


    Hoće i one hijene koje su letos u sred bela dana pred trocifrenim brojem svedoka prosule dečku zube teleskopskim pendrekom na sred platoa Štranda dobiti sezonske ulaznice?
  • 04.04.2013 07:58
    A gde je predviđen društveno koristan rad za uhapšene demokrate?
  • Kandidat

    04.04.2013 06:57
    @Anonimus - 19:05 • 03.04.2013.
    Nije to sala, postovani Anonimuse, nego je fakat tako.
    X godina (a trebalo bi da nije duze od 6 meseci) traje sudski spor zbog po svemu nezakonitog otkaza ugovora o radu. Ni bog ni krava ne znaju koliko ce spor jos trajati (verovatno ovakvih slucajeva ima koliko i ovih sa prekrsajima).
    Jesenas sam ugrozio saobracaj toliko sto nisam vezao pojas u autu ukljucujuci se u saobracaj od burekdzinice Evropa na Bul. Oslobodjenja do semafora kod autobuske stanice, gde me je zaustavio policajac i utvrdio moj prekrsaj.
    Plate nema, posla nema, novaca za goli zivot nema. Kazna jos nije placena, a pre neki dan stize obavestenje da posto nisam platio kaznu i sudske troskove treba da odrobijam.
    Ako je suditi po ovom clanku eto mene pre vremena u komunalnom sektoru. Valjda cu dobiti i topli obrok, a dok neko ustane sa stolice potrudicu se da se uglavim na to mesto pa kako oni tako i ja.
    Mislim da je tu pravda zadovoljena.
    Posteno!!!
    Vas komentar je interesantan utoliko sto bi ti graditelji bez oklevanja mogli biti svi oni koji su vodeci brigu o narodu ovu zemlju doveli u trenutnu situaciju i svi ovi koji rade protiv naroda i drzave i naprave saobracajni prekrsaj.
  • 03.04.2013 23:25
    Imajući u vidu šta rade direktori JKP, to im dođe kao prirodno okruženje.
  • 03.04.2013 18:48
    Treba im dati da sprovode javne nabavke i to po novom Zakonu, idealan je za njih.
  • 03.04.2013 18:05
    Aha znaci da bih dobio posao treba da napravim neki prekrsaj. Salu na stranu, svaka cast za ovo. Bolje i da na neki nacin privredjuju, nego da leze u zatvoru i jos mi sa nasim novcima da ih hranimo.
    Bilo bi dobro ukljuciti ih i u gradnju puteva, pruga koliko je to moguce, a ne samo da okopavaju dunavski park, ali dobro. I ovo je nesto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna